Vaart ZZ 235, 7833 AK Nieuw Amsterdam
T 06 20850280, info@delevensbloem.com

Cursus Spirituele Ontwikkeling

Spirituele Ontwikkeling: Anders Leven

Spirituele Ontwikkeling 1: 15 avonden van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Spirituele Ontwikkeling 2: 15 avonden van 19.30 uur tot 22.00 uur. 

Als je vastgelopen bent en alle jouw bekende paden hebt bewandeld, is het tijd om anders naar je leven te kijken. Er zijn tal van mogelijkheden om je leven een positieve wending te geven. Ik wil je de mogelijkheid bieden inzichten te krijgen in wat je tegenhoud of belemmerd. Dat gebeurt vanuit het gevoel, hart, intuïtie en kennis. 

 In de cursus Spirituele Ontwikkeling 1 leer je veel over jezelf. Wie ben je, wat wil je graag en hoe bereik je dat. Je leert onder andere je intuïtie te ontwikkelen, te vertrouwen op wat je ziet, hoort, voelt of ruikt. 

 In de cursus Spiriruele Ontwikkeling 2 gaan we dieper in op deze materie. Als je weet wie je echt bent, kun je dat gaan leven, vanuit zachtheid, inzicht en positiviteit. Als je denkt dat het heel hard werken is, valt dat heel erg mee. Je hoeft niet altijd door allerlei zware processen te gaan om vooruit te komen. In deze tijd gaat alles heel snel en dat geldt ook voor die processen. De rode draad in je leven leidt je er naar toe. We hoeven alleen maar onze negatieve gewoontes te leren begrijpen. 

Wil je jezelf ontwikkelen of ontrafelen of ben je gewoon nieuwsgierig naar het werkelijk spirituele leven, het paranormale of wil je door middel van meditatie leren hoe je meer inzicht krijgt in steeds terugkerende zaken, die niet meer bijdragen aan een positief leven, durf deze reis dan te ondernemen. Het kan een kado aan jezelf zijn en veel bieden om op spiritueel en emotioneel gebied te groeien, om daarna 'anders' te gaan leven. 

Cursuskosten: € 225,00 inclusief koffie / thee en versnapering, werkmaterialen en certificaat.

Bij tussentijdse beeindiging dient het volledige cursusbedrag ad. € 225,00 te worden voldaan, na aftrek van de al betaalde termijnen.