Vaart ZZ 235, 7833 AK Nieuw Amsterdam
T 06 20850280, info@delevensbloem.com

Workshop Bijenwastekening

Spiritueel bijenwas tekenen

Avond: 19.30 – 22.00 uur of op afspraak overdag
Kosten: € 35,00 inclusief koffie/thee, versnapering en materiaal

Een bijenwastekening maken is een prachtige manier van creatief bezig zijn zonder dat je creatieve aanleg hoeft te hebben! Een mooie manier om jezelf te (her)vinden en tot nieuwe inzichten te komen. Elke tekening vertelt iets over jou. Waar je staat, waar je vandaan komt en misschien ook wel waar je naar toe gaat.

Je gaat een bijenwastekening maken vanuit verbinding met je ziel. We doen eerst een meditatie. Dan ga je vanuit je intuïtie aan de slag.  Een bijenwastekening fungeert als een spiegel voor jou, het weerspiegelt het innerlijk proces van de maker. De insteek is niet alleen om mooie schilderijen te maken maar om meer te weten te komen over jezelf, inzichten op te doen. Elke wastekening is ontzettend waardevol, geeft een schat aan informatie en brengt je dichter bij jezelf.

Vaak ontdekken we vlinders, dolfijnen, engelen, woorden of soms zelfs personen in de was! Achter al deze symbolen schuilt een boodschap voor jou. Je zult ervaren dat bijenwas een heel bijzonder en waardevol hulpmiddel kan zijn in een helingsproces.  Het werken met bijenwas is ontspannend en leuk en werkt niet alleen inzichtgevend maar ook helend.

Iedereen 'leest' de energie van een wastekening op zijn eigen unieke wijze. Samen gaan we ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je deze kunt gebruiken. De één kijken naar symbolen en structuren en de ander werkt liever met kleursymboliek of voelt met de ogen dicht. Het kan ook zijn dat je via de energie van de tekening boodschappen doorkrijgt in de vorm van helderweten, helderhoren of helderzien. Zoveel mensen zoveel verschillende manieren van duiden!

Een bijzondere ervaring met tastbare herinnering want je kunstwerken neem je natuurlijk mee naar huis!